BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, uğradığı ihanet ve iftiralara ilişkin ilk kez konuştu. Yılmaz, “Bugüne kadar bizi paçamızdan tutup, aşağı çekmeye çalıştılar. Bunu bizim en yakınlarımız yaptı. Yanımızda duranlar, dost gibi görünenler sırtımızdan nasıl hançerlemiş hepsini öğrendim. Şehitkamil halkının hakkını hiç kimseye teslim etmeyeceğim” dedi.

Gündem - 19 saat önce

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

YILMAZ: “YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ”

YILMAZ: “SIRTIMIZDAN HANÇERLEDİLER, İHANETE UĞRADIK”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, uğradığı ihanet ve iftiralara ilişkin ilk kez konuştu. Yılmaz, “Bugüne kadar bizi paçamızdan tutup, aşağı çekmeye çalıştılar. Bunu bizim en yakınlarımız yaptı. Yanımızda duranlar, dost gibi görünenler sırtımızdan nasıl hançerlemiş hepsini öğrendim. Şehitkamil halkının hakkını hiç kimseye teslim etmeyeceğim” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye personeli ile bir araya geldi. Buluşma öncesi birim müdürleri ile toplantı yapan Yılmaz, belediye binasında gerçekleşen buluşmada önemli açıklamalarda bulundu.

 

HİÇBİR ZAMAN EGODAN, ŞIMARIKLIKTAN YANA OLMADIM

Yılmaz, bu yola çıkmadan önce bir hayal kurduğunu belirterek, “Şehitkamil’in dağlarından kırsalına kadar hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek diye yemin etmiştim.  Hiç kimseye saygısızlık etmedim. Bu belediyede hepiniz benim mesai arkadaşımsınız. Büyüklerime abi, abla dedim. Küçüklerimi sevdim. Hiçbir zaman egodan, şımarıklıktan yana olmadım” dedi.

 

SIRTIMIZDAN HANÇERLEDİLER

Henüz görevinde 1 yılını doldurmayan Yılmaz,  “Bugüne kadar bizi paçamızdan tutup, aşağı çekmeye çalıştılar. Bunu bizim en yakınlarımız yaptı. Yanımızda duranlar, dost gibi görünenler sırtımızdan nasıl hançerlemiş hepsini öğrendim. Tüm ihanetleri gördük. Ben bu haftadan sonra yeni bir hikaye yazacağım. Be ekibin lideri olarak bu hikayeyi sizlerle birlikte yazacağım” diye konuştu.

 

YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ

Belediye personelinden ricada bulunan Yılmaz, herkesin işinin başına geçmesini ve Şehitkamil halkı için çalışmasını isteyerek, şunları kaydetti: “Bizim Şehitkamil halkına sözümüz var. Şehitkamil halkına dedikoduyla ayıracak bir zamanımız yok. Hiç kimseye Şehitkamil halkının hakkını teslim etmeyeceğim.  Ben Belediye Başkanı Umut Yılmaz olarak işimin başındayım. Hikayeyi kaldığı yerden mutlu bir şekilde yazalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN YILMAZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

2025-03-18 12:05 - Gündem

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESTİ

2025-03-18 12:06 - Spor

Plastik Atıklar Çöp Değil Milli Servet!

2025-03-18 12:08 - Gündem

CHP GAZİANTEP’TEN ÜYELERE ÖNSEÇİM ÇAĞRISI

2025-03-18 12:09 - Gündem

ŞEHİTKAMİL’E VATANDAŞLARDAN TAM NOT

2025-03-18 12:11 - Gündem

İL BAŞKANI FEDAİOĞLU

2025-03-18 15:39 - Gündem

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

2025-03-20 12:42 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR

2025-03-20 14:38 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN

2025-03-20 14:41 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİ İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞİ SAĞLIYOR

2025-03-20 14:56 - Gündem

İlgili Haberler

BAŞKAN YILMAZ’DAN KADİR GECESİ MESAJI

16:54 - Gündem

Depresyonda Sık Görülen Düşünce Hatalarına Dikkat !

16:29 - Gündem

MEZAR YERİ BİLGİSİNE TEK TIKLA ULAŞIM

15:03 - Gündem

DAHA TEMİZ BİR SACIR İÇİN

14:33 - Gündem

BAYRAM TRAFİĞİ AUS’TAN TAKİP EDİLECEK

13:44 - Gündem

Günün Manşetleri

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

15:04 - Dünya

DAHA TEMİZ BİR SACIR İÇİN

14:33 - Gündem

ŞAHİN:

13:43 - Gündem

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

11:11 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN ÇAT KAPI ZİYARET

16:03 - Gündem