Yıldız Holding yatırımcı ve analistlerle bir araya geldi

2024 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist ve Yatırımcı Toplantısı’nda, Holding ve halka açık şirketlerinin finansal performansları hakkında bilgi verildi.

Ekonomi - 4 ay önce

Yıldız Holding

yatırımcı ve analistlerle bir araya geldi

 

 2024 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist ve Yatırımcı Toplantısı’nda, Holding ve halka açık şirketlerinin finansal performansları hakkında bilgi verildi. 

 

Yıldız Holding halka açık şirketleri; Ülker Bisküvi, Kerevitaş, ŞOK Marketler, Bizim Toptan, Gözde Girişim ve Penta Teknoloji’nin 2024 yılının dokuz aylık finansal performansı, Yıldız Holding Yatırımcı İlişkileri Direktörü Münir Emre Ertürk’ün moderasyonunda “2024 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist ve Yatırımcı Toplantısı”nda paylaşıldı.  İstanbul Wyndham Grand Levent Hotel’de bu yıl 6’ncısı düzenlenen etkinliğe Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Fahrettin Günalp Ertik ev sahipliği yaptı. Ülker Bisküvi CFO’su Fulya Banu Sürücü, Kerevitaş CFO’su Ufuk Kasar, ŞOK Marketler CFO’su Ziya Kayacan, Bizim Toptan CFO’su Emir Yılmazoğlu, Gözde Girişim CEO’su Levent Sipahi ve Penta Teknoloji CFO’su Eren Mantaş, şirketlerin finansal performansını ayrıntılı sunumlarla anlattı, yatırımcı ve analistlerden gelen soruları yanıtladı. 

 

Ertik: “Şeffaf iletişimi pekiştiren bu buluşmayı çok önemli buluyorum”

 

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen buluşmanın, Holding ve şirketlerinin performanslarının yatırım camiasından değerli paydaşlara şeffaf bir şekilde aktarıldığı son derece önemli bir platform olduğunun altını çizen Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Fahrettin Günalp Ertik şunları söyledi: “Yıldız Holding, odaklanma stratejisiyle büyümesini sürdürürken, güçlü finansal performansıyla ve istikrarla Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Holding ve hissedarları olduğumuz halka açık şirketlerimiz, bugün ortaya koydukları iş sonuçları ve sürdürülebilir büyüme stratejileriyle sektörlerinin önemli oyuncularındandır. Şirketlerimizin performansını ve 2024 yılına ait dokuz aylık finansal sonuçlarımızı, toplantımıza katılan analist ve yatırımcılarla karşılıklı diyalog ortamında paylaşma fırsatını bulduk. Kurumsal yönetişim kapsamında şeffaf iletişimi pekiştiren ve paydaşlarımızla aramızdaki güçlü iş birliğine olumlu katkısı bulunan bu buluşmayı çok önemli buluyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu

2024-11-21 09:36 - Gündem

GAZİANTEP, YABANCI DİL ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI!

2024-11-21 09:39 - Eğitim

GGC'den huzur ve güvenin mimarlarına teşekkür!

2024-11-21 09:40 - Gündem

Hasan Öztürkmen açıkladı…

2024-11-21 09:43 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ZEYTİN HASADINA KATILDI

2024-11-21 09:44 - Gündem

ŞEHİTKÂMİL’DEN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI

2024-11-21 09:48 - Gündem

Plastik Sektörü Gümrük Düzenlemesine Tepkili

2024-11-21 09:53 - Ekonomi

OSBÜK Başkan Yardımcısı ve Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek:

2024-11-21 09:57 - Ekonomi

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

2024-11-22 10:37 - Gündem

GAZİANTEP’TE YAĞMUR BEREKETİ:

2024-11-22 10:41 - Gündem

İlgili Haberler

NTO Liderliğinde 2024 Yılı İhracatında Tarihi Zirve

16:19 - Ekonomi

GAZİANTEP'İN YENİ TİCARET ÜSSÜ BÜSEM EKONOMİYE CAN KATIYOR

16:01 - Ekonomi

GELENEKSEL GAZİANTEP & ANKARA BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

16:31 - Ekonomi

CHP'li Hasan Öztürkmen: Kara kış geldi, kömür fiyatları uçtu

14:37 - Ekonomi

GTO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

16:27 - Ekonomi

Günün Manşetleri

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR

09:53 - Gündem

AK PARTİ GAZİANTEP TEŞKİLATI

09:50 - Gündem

BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTKAMİL AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

09:49 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ZABITA’NIN BAYRAM MESAİSİ BAŞLADI

09:42 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ZABITA’NIN BAYRAM MESAİSİ BAŞLADI

09:42 - Gündem