USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YILMAZ: “HER TÜRLÜ ÖNERİ VE ŞİKÂYET, BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

BAŞKAN YILMAZ, KUZEYŞEHİR SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ -YILMAZ, MAHALLE SAKİNLERİNE YÖNELİK ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR -BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARI DONDURMA İLE MUTLU ETTİ

YILMAZ: “HER TÜRLÜ ÖNERİ VE ŞİKÂYET, BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
09-07-2024 18:52
09-07-2024 18:53

Göreve başladığı ilk andan itibaren her fırsatta mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Bu ziyaretlerimizi; mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm yolları bulmak ve komşularımızla kaynaşmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın dile getirdiği her türlü öneri ve şikâyet, bizim için çok kıymetli. Halkımızla iç içe olmak, onların yanında olmak, bizim en büyük önceliğimiz.” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm önerilerini doğrudan sunmak amacıyla düzenlediği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Yılmaz, son olarak Kuzeyşehir’i ziyaret etti.

 

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı her çocuk ve gençle özel olarak ilgilenen Başkan Yılmaz, onların eğitim hayatları ve sosyal aktiviteleri hakkında sohbet etti. Çocukların ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Umut Yılmaz, onların sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, Dondurma Karavanı içerisindeki dondurma dolabının başına geçerek, kendi elleriyle çocuklara ikram etti.

 

Başkan Yılmaz’ın mahalle ziyaretleri, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, Başkan Yılmaz’ın samimi ve içten yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirirken, taleplerinin ve sorunlarının bizzat belediye başkanı tarafından dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

HALKIMIZIN TALEPLERİNE VE ÖNERİLERİNE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Her vatandaşı birebir dinleyerek öneri, şikâyet ve talebini not alan Başkan Umut Yılmaz, mahalle ziyaretlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ve bu ziyaretlerin aralıksız süreceğini kaydetti. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek, sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu ziyaretlerimizi; mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm yolları bulmak ve komşularımızla kaynaşmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Halkımızla iç içe olmak, onların yanında olmak bizim en büyük önceliğimiz. Mahalle ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın mutluluğunu ve memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak, gençlerimizin, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda büyümesini sağlamak ve mahallemizi daha yaşanabilir hale getirmek için birçok konuda yoğun çaba sarf ediyoruz. Ancak, bu çalışmaların yeterli olmadığının farkındayız. Halkımızın taleplerine ve önerilerine her zaman açığız. Mahallemizin daha iyi bir hale gelmesi için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Vatandaşımızın düşünceleri, bizim için çok değerli. Bu nedenle sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak için bir araya geliyoruz. Her bir yurttaşımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın dile getirdiği her türlü öneri ve şikâyet, bizim için çok kıymetli. Hep birlikte, el ele vererek daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Sorunlarımızı birlikte çözmek ve mahallelerimizi daha yaşanabilir yapmak için her zaman vatandaşımızın yanında olacağımın bilinmesini isterim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ